Posao za više od 100 Kragujevčana

Bez autora
Dec 11 2011

Beogradska firma „Svit art“ kupila je u Kragujevcu plac na kojem planira izgradnju proizvodnog pogona. U kragujevačkoj fabrici „Svit arta“, koji se bavi proizvodnjom i izvozom slatkiša, posao bi trebalo da dobije oko 70 nezaposlenih žitelja centra Šumadije. Upošljavanjem tolikog broja nezaposlenih Kragujevčana, beogradska firma bi, na osnovu odluke gradske uprave o stimulisanju investitora koji ovde grade pogone i otvaraju nova radna mesta sa po 5.000 evra po novozaposlenom radniku - u potpunosti finansijski pokrila licitiranu cenu kupljenog placa od oko 350.000 evra. Američki „Mekdonalds“ koji u šoping molu „Plaza“ u februaru naredne godine otvara restoran, raspisao je oglas za zapošljavanje nekoliko desetina mladih Kragujevčana. „Mekdonalds“, posredstvom ovdašnje filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, traži 40 mladih žitelja Kragujevca, u dobi od 18 do 25 godina, sa najmanje trećim stepenom stručne spreme, znanjem engleskog jezika i rada na računaru.

Posao za više od 100 KragujevčanaBeogradska firma „Svit art“ kupila je u Kragujevcu plac na kojem planira izgradnju proizvodnog pogona.

U kragujevačkoj fabrici „Svit arta“, koji se bavi proizvodnjom i izvozom slatkiša, posao bi, prema zvaničnim najavama, trebalo da dobije oko 70 nezaposlenih žitelja centra Šumadije.

Upošljavanjem tolikog broja nezaposlenih Kragujevčana, beogradska firma bi, na osnovu odluke gradske uprave o stimulisanju investitora koji ovde grade pogone i otvaraju nova radna mesta sa po 5.000 evra po novozaposlenom radniku - u potpunosti finansijski pokrila licitiranu cenu kupljenog placa od oko 350.000 evra.

Američki „Mekdonalds“ koji u šoping molu „Plaza“ u februaru naredne godine otvara restoran, raspisao je oglas za zapošljavanje nekoliko desetina mladih Kragujevčana. „Mekdonalds“, posredstvom ovdašnje filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, traži 40 mladih žitelja Kragujevca, u dobi od 18 do 25 godina, sa najmanje trećim stepenom stručne spreme, znanjem engleskog jezika i rada na računaru. Nakon konkursne procedure, mladi koji budu dobili posao u „Mekdonaldsu“ proći će kroz odgovarajuću obuku za rad u restoranima te američke kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik